Reproflex Scandinavia Bellissima DMS Flexo

Reproflex Scandinavia introducerer ny teknologi med Bellissima Digital Modulated Screening (DMS) til flexo trykkerier i Skandinavien

Daniel Badea Bellissima

Reproflex logoReproflex Scandinavia introducerer ny teknologi med Bellissima Digital Modulated Screening (DMS) til flexo trykkerier i Skandinavien

27. marts 2018

CAMBRIDGE, UK – Aniken Graphics, et joint venture mellem Hamillroad Software, et britisk baseret prepress softwarefirma, og Apex International, en global leder af anilox valser og måleprodukter, har i dag meddelt, at Reproflex Scandinavia er godkendt til levering af prepress og flexo trykplader, fremstillet med Bellissima DMS, til det Skandinaviske marked.

Nick Harvey, administrerende direktør for Aniken Graphics International, udtaler: “Vi samarbejder med prepress virksomheder, der er de bedste i branchen, og som levere de bedste teknologier på markedet til deres kunder.

Reproflex Scandinavia fremstiller design, prepress og digitalt producerede trykplader til emballageindustrien, herunder flexo, offset og gravure. Kunderne er hovedsageligt flexo trykkerier men omfatter også brandownere, reklamebureauer og grafiske designere.

Steen Madsen, adm. direktør i Reproflex Scandinavia udtaler: “De fleste af vores kunder er hjemmehørende i Skandinavien. Ny teknologi gør det imidlertid muligt for os at eksportere til mange andre lande, et stigende antal af vores opgaver sendes derfor direkte ud til andre markeder”.

”Vores 35 engagerede medarbejdere løser dagligt krævende emballageopgaver. Vi er kendte og synlige i markedet, og forstår vores kunders behov for kvalitet, vejledning, og leveringssikkerhed. Reproflex benytter de nyeste teknologier der er tilgængelige på markedet, vi har samtidigt et stort netværk af kompetente partnere, som vi samarbejder med på daglig basis”.

”Investeringer i ny teknologi har været en afgørende del af vores succes. Den nye flexo teknologi fra Hamillroad Software, Bellissima DMS, er derfor rigtig interessant for Reproflex Scandinavia. Vores mål er at levere det højeste niveau af kvalitet til vores kunder og bringe værdi til flexo emballagemarkedet ved hjælp af denne nye teknologi”, konkluderer Steen Madsen.

”For at sikre succes benyttes der Apex GTT rastervalser og MacDermid eller DuPont plader. Vi ved, at denne afprøvede kombination fungerer optimalt”, kommenterer Harvey.

Trykkerier, der ønsker at teste teknologien, kan henvende sig via www.bellissimadms.com. Alternativt kan den lokale Apex salgsrepræsentant eller Reproflex Scandinavia kontaktes.

Bellissima DMS
Ved brug af Bellissima produceres højkvalitetstryk svarende til 350-450 lpi med uovertruffen billedgengivelse og ingen farveproblematikker ved mispasning. Forløb med flotte udtoninger er muligt med 1,0 % i højlys og 99,5 % i skyggeområder.

Den patenterede raster teknologi fungerer optimalt ved 4.000 dpi og trykproblematikker som bouncing samt rystelser i trykmaskinen reduceres væsentligt og kan i nogle tilfælde elimineres. Bellissima DMS leverer også farvebesparelser, som kan forbedres med GCR-baseret software, for at optimere trykkeriets effektivitet.

Første fase af Bellissima DMS omfatter prepress virksomheder og flexotrykkerier, der i øjeblikket bruger Apex GTT anilox valser i kombination med MacDermid Graphics Solutions ‘LUX® ITP ™ 60 eller DuPont ™ Cyrel® EASY EFX / ESX plader.

Læs mere om fordelene ved Bellissima DMS på www.bellissimadms.com

Reproflex Scandinavia Bellissima DMS Flexo

Ovenstående billede: Reproflex Scandinavia’s domicil i Kolding, Danmark.

 

–END

Om Aniken Graphics International
Aniken Graphics er et joint venture mellem Hamillroad Software, et britisk baseret prepress softwarefirma, og Apex International, en global leder af anilox valser og måleprodukter. Samarbejdet er lavet for at få Bellissima Digitalt Moduleret Screening eksponeret til det tradionelle emballagemarked.
Se mere på www.anikengraphics.com

Om Hamillroad
Hamillroad Software er en global leverandør af software løsninger til prepress industrien. Hamillroad løsninger hjælper kunderne med at spare tid og økonomi i alle faser af trykprocessen samt forbedre trykkvaliteten.
Hamillroad Software specialiserer sig i digitalmoduleret screening, som giver uovertruffen raster teknologi til Offset (Auraia DMS) og Flexo (Bellissima DMS).

FirstPROOF-løsningen giver brugerne mulighed for at kontrollere fejl, der kan opstå, før pladerne er lavet. Hertil kommer pluginsystemer der arbejder med Harlequin RIP for at forbedre hastigheden på ripning af TIFF-, PDF- eller LEN-filer med op til 4-10x eller mere, hvilket gør prepress screening (RIP output) processen mere effektiv.

Hamillroad Software har sit hovedkvarter i Cambridge, England. De samarbejder med forhandlere og OEM samarbejdspartnere verden over for at distribuere og sælge sine løsninger. For mere information om Hamillroad og deres produkter, besøg venligst www.hamillroad.com

Om Apex
Apex International er en global leder af anilox valser, lim- og måleprodukter. Med 5 produktionsfaciliteter på 4 kontinenter, en stærk portefølje af kunder i over 80 lande og en højtydende kontinuerlig produktudvikling er Apex dedikeret til at udvikle løsninger for at imødekomme de komplekse udfordringer, vores kunder står over for hver dag. Se mere på www.aianilox.com

Om Reproflex Scandinavia
Reproflex Scandinavia fremstiller design, prepress og digitalt producerede trykplader til emballageindustrien, herunder flexo, offset og gravure. Kunderne er hovedsageligt flexo trykkerier men omfatter også brandownere, reklamebureauer og grafiske designere. Reproflex Scandinavia fremstiller både Esko CDI belyste klicheer og Kodak Flexcel NX trykplader.

Vores 35 engagerede medarbejdere løser dagligt krævende emballageopgaver. Vi er kendte og synlige i branchen og forstår vores kunders behov for kvalitet, vejledning og leveringssikkerhed. Vi benytter generelt altid de nyeste teknologier på markedet, og vi har et stort netværk af kompetente personer, som vi samarbejder med. Se mere på www.reproflex.dk

© 2018 Hamillroad Software Limited. Alle rettigheder forbeholdes. Alle mærker tilhører deres respektive ejere og kan være eller ikke være varemærkeregistreret.

Media kontact:

Danielle Kinsella
Marketing Director
Hamillroad Software Limited
T: +44 (0)1223 257953
E: danielle.kinsella@hamillroad.com
www.hamillroad.com